چگونه داوری و قضاوت میکنید؟
به چه حکمی و با چه مبنایی؟
بر اساس چه قانون نانوشتهای؟
بترسید از گذر زمان و تاریخی که مینویسد و مردمانی که میخوانند و به قضاوت مینشینند رفتار مظلومانه انصار امام مهدی (ع) و رفتار ظالمانه و ناجوانمردانه شما را. به امید روز مظلوم که بیشک نزدیک است.
شیخ مسعود قربانی یکی از انصار امام مهدی (ع) به دادگاه رفت و بازنگشت! ایشان بعد از اینکه با پیگیریهای زیاد و طاقتفرسا با وثیقهی ۴۰۰ میلیون تومانی که بعد از ۱۱۸ روز زندان و انفرادی آزاد شده بود، امروز جهت بررسی پروندهاش به دادگاه احضار شد و از همانجا مستقیم به زندان منتقل شد.
همچنین بخوانید: شیخ مسعود قربانی و بسیاری از انصار امام مهدی (ع) شهر قم از شب تاسوعای ۹۶ تاکنون در زندان به سر میبرند!
شیخ مسعود قربانی متولد شهرستان شاهرود از طلاب سطح دو حوزۀ علمیه شهر قم هستند. پیش از پذیرش دعوت مبارک یمانی آل محمد (علیهالسلام) در حوزۀ علمیه قم تحصیل میکرد. در آن دوران چند مقاله نوشته بود که یکی از آن مقالات، درباره امام مهدی (علیهالسلام) بود.
قبل از ورود به حوزه نیز، سربازی را در سپاه گذراند. مدت کوتاهی نیز در قسمت بازرسی و حفاظت سپاه فعالیت کرد. پس از اتمام دوره سربازی پیشنهاد کار در سپاه را نپذیرفت و تصمیم گرفت به حوزه علمیه برود. اشتیاقش برای رفتن به حوزه به خاطر شوق فراوانش برای «شناخت امام مهدی» بود.
ابتدا چند سال در حوزۀ علمیۀ دامغان تحصیل کرد و از همان سال نخست طلبگی در فعالیتهای فرهنگی، مانند طرح صالحین – که برای جوانان و دانشجویان برگزار میشد – شرکت کرد. ایجاد کانون نخبهپروری نوجوان از دیگر فعالیتهای فرهنگی بود که شیخ مسعود به آن اهتمام میورزید. نخبگان نوجوان در این کانون در امور دینی و عقیدتی پرورش مییافتند.
مهمترین دغدغۀ شیخ مسعود در دوران جوانی و پیش از دعوت، تلاش برای شناخت و یاری امام مهدی (ع) بود. به همین منظور، کار و رفتن به دانشگاه را رها کرد و به حوزۀ علمیه رفت تا بتواند امام زمانش (ع) را بشناسد. هرچند با اشتغال در حوزههای علمیه دامغان و قم به این مهم دست نیافت؛ اما حضورش در حوزه علمیه قم زمینهای شد برای پذیرش دعوت مبارک یمانی (علیهالسلام) و آغاز شناخت امام مهدی (علیهالسلام).
پس از ورود به دعوت، با شناخت فرستادۀ امام مهدی (علیهالسلام) – سید احمد الحسن (علیهالسلام) – بیشترین همتش استفاده از فرصتها برای شناخت علوم آل محمد (علیهمالسلام) بود.
شیخ مسعود در برخورد با خانواده، دوستان و دیگران خوشرو و خوشاخلاق بود و هنگام عصبانیت سعی میکرد عقلانیت حاکم بر عملش باشد. او الگوی حقیقی خود را شناخته بود و سعی بر این داشت از مولایش پیروی کند و تلاش کرد هر آنچه خدا از نعمتهایش به او داده بود – که مهمترینش شناخت فرستادۀ امام مهدی (علیهالسلام) بود – را از فضل خدا و عنایت اهلبیت (علیهمالسلام) بهویژه امام مهدی (علیهالسلام) بداند و از منیت ها فاصله بگیرد.
نکتهای که در پایان یادآور میشویم ارادت فراوان شیخ مسعود به اهلبیت علیهمالسلام و بهویژه به حضرت زهرا سلاماللهعلیها است که دائماً به آن حضرت توسل میکردند. او حتی برای حقانیت دعوت به این بانوی بزرگوار (س) توسل کردند و پاسخ مثبت گرفتند.
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More