جستجوی تمدن

سید احمد الحسن (ع): عقل زنان نقصی ندارد

قرن‌ها گذشت و گذشت و برخی مردان بر پایۀ این گفته که: «زنان، عقلی ناقص دارند» تا توانستند به زنان سر‌کوفت زدند و کرامت آنان را نادیده گرفتند.

و گفتند: این کلام مولا امیرالمؤمنین (ع) است!

حتی امروز و در قرن پر زرق‌وبرق بیست‌و‌یکم نیز شاهد چنین برخوردهای زننده‌ای با زنان بوده و هستیم؛ و این مختص کشورهای به‌اصطلاح جهان سوم نیست. در کشورهای به‌ظاهر پیشرفته نیز این کرامت به‌گونه‌ای دیگر نادیده گرفته می‌شود. جهان غرب نیز وجود زن را به بهانۀ شعارهای فریبنده‌ای چون آزادی و برابری، به فیزیولوژی زنانه‌اش تقلیل داده و تبدیل به کالایی تجاری کرده است.

سید احمد الحسن (ع): عقل زنان نقصی ندارد

زنان خوب سرزمینم! زنان خوب جهان!

بدانید و آگاه باشید که امروز شخصی از اهل‌بیت آخرین پیامبر خدا (ص) در میان ماست و به‌صراحت اعلام می‌کند که: کلام «عقل زنان ناقص است» هرگز از علی بن ابی‌طالب (ع) نبوده و مخالفان و دشمنان اهل‌بیت (ع) این کلام را به ایشان نسبت داده‌اند. (وب‌سایت رسمی منتديات أنصار الإمام المهدي (ع)؛ 02/09/2015)

او مدافع حیثیت و کرامت زنان است و ضمن باور به برابری ‌شأن انسانی مرد و زن و امکان رشد معنوی و کسب مقامات روحانی برای هردوی آن‌ها، بر توانایی‌های زنان در صحنه‌های اجتماعی نیز تأکید دارد.

سید احمد الحسن یمانی، فرستادۀ عیسی و ایلیا و مهدی (ع)، همان کسی که طبق روایات، قائم اولِ اهل‌بیت (ع) محسوب می‌شود، در مورد زنان و نقش آن‌ها در دولت مهدوی در صفحه فیس‌بوک خود فرموده‌اند:

«اگر خدا بخواهد و حکومت الهی در یک زمانی بر پا شود، زن می‌تواند در بسیاری از جایگاه‌ها در دولت الهی نقش داشته باشد. شایستگی زن در بسیاری از جایگاه‌ها و کارها کمتر از مرد نیست و حتی در برخی از کارها، زن بسیار بهتر از مرد است. اسلام قیدی برای متولی‌شدن زن قرار نمی‌دهد؛ حتی در مناصبی که جامعه را رهبری می‌کند، اگر شایستگی این کار را داشته باشد و کار را به شکل تمام و درست به انجام برساند». (پیام فیس‌بوک، 3/11/2014)

و این جایگاه زن نزد معصوم است.

کاربر2

Recent Posts

گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت سوم)

عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پس‌از او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More

1 ماه ago

مدعیان خیر

مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More

2 ماه ago

آیا معجزه راه ثابت شناخت فرستادگان الهی است؟

 گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More

2 ماه ago

آیا فرگشت یک هدف کلان دارد؟

به قلم: شیث کشاورز   امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریه‌ای است که در جامعۀ علمی، به‌طور گسترده به‌عنوان توضیحی کاملاً… Read More

2 ماه ago

پاسخ به اتهام فرصت‌طلبیِ پیامبر(ص) و یادگیری ایشان از اهل کتاب

پاسخ به تئوفان اعتراف‌کننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More

2 ماه ago

«رؤیا» دریچه‌ای به‌سوی ملکوت

وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More

2 ماه ago