دانلود کتاب چشم اندازهایی از قوم سومر و اکد
تاریخ همیشه درسهایی برای امروز بشریت داشته و دارد. وظیفه ی ما مطالعه ی بدور از تعصب تاریخ و وقایع آن است تا بتوانیم متوجه شویم که در حال حاضر با چه چیزی مواجه خواهیم شد.
کتاب چشم انداز هایی از قوم سومر و اکد به روایت حقیقتی می پردازد که توسط کتبیه های این اقوام به دستان ما رسیده است. نویسنده ی این کتاب سید احمد الحسن می باشد و در این کتاب در مورد حقایقی چون نحوه ی پیشرفت شگرف اقوام کهن و ریشه ی سنت های آنان سخن گفته است.
در سال ۱۸۴۹ میلادی الواح گِلی سومری در عراق کشف شد ولی از آنجایی که ترجمهی آن از زبان سومری توسط شرقشناسانی چون جورج اسمیت و ساموئل کریمر رمزگشایی شد؛ مفهوم درستی از مضامین آن ارائه نشد.
کارشناسان از جهتی به جهش تمدنی بسیار بزرگی که در بینالنهرین رخ داد اعتراف نمودند و از طرفی آنان را دیوانه میخواندند، چرا سومریان برای دموزی عزاداری میکردند.
اما تمام اینها رموزی بود که تنها سید احمدالحسن قادر به ارائه تفسیر درست از آن بود. سید احمدالحسن با نوشتن این کتاب؛ علاوه بر اینکه خرافاتی مثل باور به آدم فضایی را رد میکند، دین را با یافتههای باستانی اثبات میکند و اخبار غیبی ثبت شده در این کتیبهها را بر وقایع محقق شده تطبیق میدهند تا تایید دیگری بر دین باشد.
اگر به تاریخ علاقه مند هستید و با سوالاتی مانند زیر درگیر شده اید به شما خواندن این کتاب را توصیه می کنیم.
دانلود کتاب چشم اندازهایی از قوم سومر و اکد
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More