هفته‌نامه زمان ظهور

پاسخ به ادعاهای تئوفانس، پیرامون ایمان 10 یهودی به پیامبر

پاسخ به تئوفان اعتراف‌کننده | قسمت دوم

برخلاف ادعای تئوفانس، دین موسی و محمد یکی است و هیچ تفاوتی در آنها وجود ندارد

به قلم: ارمیا خطیب

• پیشگفتار

در قسمت پیشین مشخص شد ادعای تئوفانس دربارۀ پیامبر دروغین بودن حضرت محمد گزافه‌گویی بیش نیست و ادعای جانشینی ابوبکر توسط حضرت محمد یکی از دروغ‌های دیگر اوست که هیچ سند معتبری ندارد. در این قسمت نیز به ادامۀ رسوا کردن این فرد می‌پردازیم.

• کلمات تئوفانِ اعتراف‌کننده

او می‌گوید:
«در همان زمان، شهرت او در همه‌جا پخش شد و همگان وحشت‌زده بودند. در ابتدای ظهور او یهودیان گمراه فکر کردند که او همان مسیح است که منتظرش بودند، به‌طوری که برخی از رهبران آنها به او پیوستند و دین او را پذیرفتند درحالی‌که [دین] موسی را کسی که خدا را دید، رها می‌کردند. کسانی که این کار را کردند 10 نفر بودند و تا زمان قتلش با او ماندند، اما وقتی دیدند او گوشت شتر می‌خورد، فهمیدند او کسی نیست که فکر می‌کردند و در تنگنا بودند که چه کاری انجام دهند؛ ترسان از ارتداد از دین او، آن مردان نگون‌بخت به او چیزهای نامشروعی را ضد ما مسیحیان آموزش دادند و با او ماندند.»[1]

• ادعای ایمان یهود به حضرت محمد با ‌عنوان مسیح موعود

می‌گویم:
تئوفانس ادعا کرد که این 10 یهودی به پیامبر با عنوان مسیح موعود ایمان آوردند! یادآور می‌شوم که مسیح موعود در باور یهود، بنی‌اسرائیلی و از فرزندان یَسّیٰ –پدر داوود – است و این باور براساس کتاب مقدسشان است[2] و یَسّیٰ از نسل اسحاق است و نه اسماعیل برادر اسحاق! [3] درحالی‌که معروف بود حضرت محمد از فرزندان اسماعیل است و حضرت محمد نیز در زمان دعوت الهی خود به آن تأکید کرد[4] و حتی تئوفان نیز به این موضوع معترف است که پیامبر از نسل اسماعیل است؛ چنان‌که او در ادامۀ همین متن بالا آورده است:
«من لازم می‌دانم شرحی بر اصل‌ونسب این مرد [محمد] ارائه دهم. او از تبار یک قبیلۀ بسیار گسترده، [قبیله] اسماعیل پسر ابراهيم بود؛ زیرا نزاروس از نوادگان اسماعیل، به‌عنوان پدر همۀ آن‌ها شناخته می‌شود. او دو پسر به نام‌های مضر و ربيعه به دنیا آورد. مضر [فرزندانی به نام‌های] قوراء، قيس، تميم، اسد و دیگرانی [با نام‌های] ناشناخته به دنیا‌ آورد. همۀ آنها در صحرای مدیان ساکن بودند و گله‌داری می‌کردند [و] خودشان در چادر زندگی می‌کردند. همچنین مردمانی دورتر وجود دارند که از قبیلۀ آنها نیستند، بلکه از [قبیلۀ] یكتان به اصطلاح امانی‌ها، یعنی حميريان هستند.» پایان نقل‌قول.
افزون بر این‌ها پیامبر اسلام در کجا ادعا کرد که مسیح یا مسیح موعود است؟! کدام عاقلی می‌تواند بپذیرد که داستان موهوم نقل‌شده توسط تئوفانس درست است؟!

• ادعای ترک دین موسی

می‌گویم:
این شبهه را در یکی از قسمت‌های پاسخ به یوحنای دمشقی پاسخ دادیم و خلاصه این است که برخلاف ادعای تئوفانس، دین موسی و محمد یکی است و هیچ تفاوتی در آنها وجود ندارد؛ به عبارت دیگر دین یهودیت اصیل که موسی با آن آمد همان اسلامی است که محمد با آن آمد؛ البته در بحث شرایع، اسلام با برخی تفاصیل متفاوت در راستای حرکت تکاملی انسان بر این زمین آمد که این موضوعی طبیعی است، اما عقاید الهی در تمامیِ ادیان یکسان است.[5] اگر خدا بخواهد ادامه دارد…
پانوشت
1- https://www.roger-pearse.com/weblog/2009/07/17/theophanes-in-english/
2- ر.ک: تَنَخ (عهد قدیم مسیحی)، اشعیا 1:11؛ همچنین تلمود بابلی، سوکاه ۵۲الف:۶.
3- بنی‌اسرائیل از فرزندان اسحاق هستند. اسرائیل لقب حضرت یعقوب است و او یکی از پسران اسحاق بود. بنی‌اسرائیل یعنی از فرزندان یعقوب و در طول آن از فرزندان اسحاق برادر اسماعیل . در کتاب مقدس آمده است: «و ابراهیم اسحاق را آورد، و پسران اسحاق عِیسُو و اسرائیل [یعقوب] بودند.» اول تواریخ ۳۴:۱. «پسران اسرائيل [یعقوب] اينان‌اند: رؤبين وشَمعون و لاوي يهودا ويسّاکار زبِولون.» اول تواریخ ۱:۲. «و پسران یهودا: عیر و اونان و شیلَه و فارِص و زارَح. اما عیر و اونان در زمین کنعان مردند، و پسران فارص: حصرون و حامول بودند.» پیدایش ۱۲:۴۶. «و حَصرون رام را آورد ؛ و رام عَمّیناداب را آورد.» روت ۱۹:۴. «و عَمّیناداب نَحْشون را آورد، و نَحْشون سَلْمون را آورد.» روت ۲۰:۴. «و سَلْمون بُوعَز را آورد، و بُوعَز عُوبید را آورد.» روت ۲۱:۴. «و بُوعَز عوبید را آورد و عُوبید یسی را آورد.» اول تواریخ ۱۲:۲. «و عُوبید یسّی را آورد، و یسّی داوود را آورد.» روت ۲۲:۴.
4- ر.ک: تفسير القمی، القمی، علی بن ابراهيم، ج۲، ص۲۲۶؛ كنز العمال، متقی هندی، ج۱۱، ص۴۹۰، ح۳۲۳۱۰.
5- هفته‌نامۀ زمان ظهور، نشریۀ شمارۀ 139، سلسله‌پاسخ‌هایی به بدعت ۱۰۱ یوحنای دمشقی، قسمت هفتم:
https://t.me/Zaman_Zohour/8953

 

هفته نامه شماره 188

دانلود تمامی شماره های هفته نامه زمان ظهور

ali03131

Recent Posts

گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت سوم)

عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پس‌از او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More

1 ماه ago

مدعیان خیر

مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More

2 ماه ago

آیا معجزه راه ثابت شناخت فرستادگان الهی است؟

 گفت‌وگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More

2 ماه ago

آیا فرگشت یک هدف کلان دارد؟

به قلم: شیث کشاورز   امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریه‌ای است که در جامعۀ علمی، به‌طور گسترده به‌عنوان توضیحی کاملاً… Read More

2 ماه ago

پاسخ به اتهام فرصت‌طلبیِ پیامبر(ص) و یادگیری ایشان از اهل کتاب

پاسخ به تئوفان اعتراف‌کننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More

2 ماه ago

«رؤیا» دریچه‌ای به‌سوی ملکوت

وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More

2 ماه ago