زنان در گوهر وجودی و در غایت خلقتشان، هیچ تفاوتی با مردان ندارند؛ اما متأسفانه همواره در طول تاریخ و تحت حاکمیتهای غیر الهیِ گوناگون، حقوقشان پایمال شده است.
این وضع، با نزدیکشدن جهان به ساعت صفر و مواجهشدن جوامع با بحرانهای آخرالزمان، وخیمتر نیز شده است. امروزه با گسترش فرهنگ غربی و افزایش فشارهای اقتصادی، شاهد تزلزل نهاد خانواده در اقصینقاط عالم هستیم. در چنین شرایطی، نهتنها میل به تشکیل خانواده توسط جوانان کاهش یافته است، بلکه خانوادههای موجود نیز، در معرض خطر فروپاشی قرار دارند.
درنتیجۀ رشد چشمگیر آمار طلاق، تعداد زیادی از دختران و زنان مطلقه را در جامعه میتوان یافت که در کنار زنان بیوهای که به هر دلیل همسران خویش را از دست دادهاند دچار رنجها و آسیبهای فراوان هستند.
با تأسف فراوان، مردم و حاکمان، دیدگاه درستی نسبت به این گروه از زنان ندارند و علاوه بر رویکرد تحقیرآمیزشان، توجه ندارند که یک زن چگونه میتواند در چنین شرایطی از عهدۀ مخارج زندگی خویش و احیاناً فرزندانش برآید.
در جامعهای که شرایط اشتغال امن و با کرامت زنان فراهم نیست و پایینترین دستمزدها برای زنان در نظر گرفته میشود، دور از ذهن نیست که برخی از این زنان برای تأمین مخارجشان، بهسوی ازدواجهای موقت و یا فحشا سوق داده شوند!
امروز با ظهور تنها خورشید عدالت جهان، بارقههای امید برای بازگشت زنان به کرامت انسانی قابلمشاهده است.
سالهاست که وصی و فرستادۀ امام مهدی (ع)، سید احمد الحسن (ع) جهت انتشار عدل و رحمت ظهور کرده است …
ایشان در مقام تبیین هدف دعوت الهی خویش میفرمایند:
«خواست و ارادۀ من همان خواست و ارادۀ خداوند سبحان و متعال است؛ اینکه ساکنان کره زمین جز به آنچه خداوند اراده فرموده است، عمل نکنند …گرسنهها سیر شوند و هیچ فقیری بیسرپناه نباشد. یتیمها بعد از غمهای طولانی شاد شوند و زنان بیوه نیازهای مادی خود را با عزت و کرامت به دست آورند …»
سید احمد الحسن (ع)، پاسخهای روشنگرانه، ج1، س2