بگذارید. در باب قوانین یک نکته را بگویم. آیا هرکسی میتواند قوانین همهجانبه و بدون نقصی را بنویسد و اجرا کند؟
«قانون باید گذشته، حال، آینده، جسم و نفْس انسانی، مصلحت فردی و اجتماعی و مصلحت سایر مخلوقات حتی مصلحت جمادات، همچون زمین، آب، محیط زیست و… را در نظر بگیرد. حال از چه منبعی غیر از خداوند سبحانومتعال تفاصیل و جزئیات تمامی این موارد میتواند شناخته شود؟! با توجه به اینکه بسیاری از آنها قابل درک و یادگیری نیستند؛ یعنی نمیشود به آنها و خصوصیاتشان علم پیدا کرد و… .» (سید احمدالحسن، حاکمیت خدا، نه حاکمیت مردم، ص49)
«آیا در قوانین وضعی، حقوق جامعه محفوظ است یا خیر؟ چگونه بین قوانین وضعی و حقوق فرد توازن ایجاد شده است؟ آیا (در این بین) حقوق خداوند لحاظ شده است؟ آیا حقوق محیط زیست لحاظ شده است؟ حقوق حیوانات و گیاهان چطور؟ و نظایر آن…
در قوانین وضعی، نحوۀ ایجاد تعادل بین حقوق به چه صورت است؟ و آیا آنها این نوع تعادل را ایدئال و عادلانه میدانند؟ چگونه حکم میرانند و مبنای آنها در حکمکردن چیست؟
در حال حاضر قوانین وضعی بزرگترین جنایت تاریخ در حق کل افراد بشر را مرتکب شده و این همان پیامدی است که زمین به آن رسیده؛ یعنی اثر [گازهای] گلخانهای که تهدیدی برای نابودی نوع بشر محسوب میشود!» (در محضر عبد صالح، ج2، ص38)
زمینی که در زمانۀ ما بهدست خودمان به فساد کشیده شده است. «ظَهَرَ الْفَسادُ فِي الْبَرِّ وَ الْبَحْرِ بِما كَسَبَتْ أَيْدِي النَّاس» (روم، 41( (بهسبب اعمال زشتی که مردم به دست خود مرتکب شدند، فساد و تباهی در خشکی و دریا نمودار شده است).
و فقط کسی میتواند آن را اصلاح کند که دستی الهی داشته باشد؛ همانگونه که معروف است، مهدی کسی است که زمین را پر از عدل و داد میکند، پس از آنکه پر از ظلم و ستم شده است.
امروز سالروز تولد معلم اخلاقی است که در زمینههای متعددی قلم زده است و بهرغم فشارهای زیاد از سوی آنان که خواهان صلاح و رستگاری بشر نیستند، تمام تلاش خود را برای اصلاح فکری و اخلاقی اهل عالم صرف نموده است و خود و خانوادهاش، ناملایمات را به جان خریدهاند تا مقدمات رفاه و رستگاری بشر را رقم بزنند.
از بارزترین آثار ایشان میتوان به کتاب «توهم بیخدایی» و «عقاید اسلام» ایشان اشاره کرد. برای آشنایی با دیگر آثار ایشان و همچنین دین حقیقی و دریافت راهکارهای ایشان برای احیای زمین و نوع بشر به سایت رسمی انصار امام مهدی(ع) مراجعه کنید.
—————-
1. المزار الكبير (لابن المشهدي)، ص665.
با ما همراه باشید در کمپین #تولد_معلم_اخلاق
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More