مخالفین و دشمنان دعوت یمانی میگویند اسم ایشان احمد اسماعیل گاطع الگویطع الصیامری السویلمی الهمبوشی است و همۀ این الفاظ در کتب مخالفین و در سایتها ذکر شده است و طبیعتاً اسم ایشان احمد اسماعیل بصری است. چطور میگویید اسم ایشان «احمد الحسن» یا «احمد الحسن یمانی» است؟ اصلاً این «الحسن» از کجا آمده است؟
قسمت اول سخن فوق دروغ است و نیاز به پاسخ ندارد و این دروغ را شخصی به نام علی کورانی که مدعی تخصص در مهدویت است مطرح کرده است و بعد هم خودش متوجه شد که دروغ است و شهادت ایشان نیز موجود است.
آقای کورانی مینویسد که: «من اطلاع نداشتم، خیال کردم اینها در جدشان شخصی به نام گاطع بوده است و این خبر را آقای مقتدی صدر به من داده که شخص مورد اعتماد من بود». بالأخره وقتی دو کذّاب باهم جمع شوند، اینچنین سخنی هم پیش خواهد آمد.
این فامیلها و نسبتها را اضافه کردند که دشمنی با آل محمد را نشان دهند. حال آن دروغگو که این دروغ را گفته است خودش از یک کذّاب دیگر شنیده است. حال آن کذّاب میگوید: من اشتباه کردم! بنابراین درست نیست سخن دروغی را که خود آن شخص کذّاب اصلاح کرده، مجددا تکرار کنیم.
میگویند یمانی چون یمانی آل محمد (ع) است. سید احمد الحسن در کتاب متشابهات، پرسش 144 پاسخ میدهد که محمد و آل محمد (ع) همه یمانی هستند.
سید احمد الحسن (ع) با احتجاج به وصیت شب وفات رسولالله (ص) اثبات کردهاند که مهدی اول از اوصیای رسولالله (ص) هستند؛ بنابراین ایشان از آل محمد علیهمالسلام میباشند. آل محمد همه اصحاب یمین هستند. پس احمد الحسن یمانی، یمانی لقب اوست. چرا میگویند: الحسن؟ در عرب مرسوم است. اولاً بعضیها را با لقب صدا میکنند و یک امر معروفی است، اگر کتابهای ادبیات عرب را هم مطالعه کنید مثل سیوطی میگویند سه اسم داریم: اسم علم، کنیه، لقب؛ و به هر سه، اسم میگویند. اسم ایشان احمد است. در بصره بهخاطر خلقوخو و اخلاق ایشان قبل از این دعوت، بعضیها این لقب را برای ایشان به کار میبردند؛ یعنی: احمدِ نیکوکار. احمدِ خوشرفتار.
دوماً وقتیکه ایشان دعوتش را اظهار کرد و فرمود من وصی و فرستادۀ امام مهدی (ع) هستم، این احمد الحسن بر سر زبانها افتاد و انصار اینگونه از ایشان یاد میکنند. همانطور که دشمنان ایشان به نامهایی که به آن اشاره شده ایشان را صدا میزنند.
در عرب مرسوم است گاهی اسم شخص و جدش در کنار هم استفاده میشوند. مثل عباس فرزند محمدرضا فرزند عباسعلی فرزند جعفر… فرزند محمد، اگر آن جد پنجم یا ششم آدم معروفی باشد میگویند عباس محمد. در عرب احمد الحسن، الحسن یا لقب و یا اسم جد است. از آنجا که مهدی اول از فرزندان امام حسن عسکری است. در روایت هم آمده مانند حدیث خضر که در کتاب غیبت طوسی است. خضر نبی خدمت آقا امیرالمؤمنین (ع) آمد و دین و ایمانش را بر وجود ایشان و امام حسن مجتبی عرضه کرد و اسم تکتک ائمه را برد و گفت که من به اینها اعتقاد دارم تا اینکه رسید به اسم امام محمد بن الحسن عسکری بعد گفت: اشهد علی رجل من ولد حسن… شهادت میدهم بر مردی از اولاد امام الحسن عسکری که اسم و کنیهاش برده نمیشود تا زمانی که امرش اظهار شود.
ما میدانیم که وجود امام محمد بن الحسن عسکری ارواحنا فداه اسم و کنیه ایشان در طول غیبت برده شده است. علما نیز در کتابهای خود این را نوشتند. مثلاً کتاب کمالالدین شیخ صدوق. امام مهدی (ع) را از اولاد امام حسن عسکری نمیگویند بلکه میگویند فرزند امام حسن، پس این شخصی که خضر به او شهادت میدهد از اولاد امام حسن عسکری است و اسم و کنیهاش برده نمیشود تا زمانی که امرش ظاهر گردد، همان مهدی اول است. روایت زیر این موضوع را واضحتر میکند:
به این دلیل که بعد از امام حسن عسکری (ع) کسی که به امر خدا قیام میکند و متولی امر حکومت و حاکمیت میشود، مهدی اول است. مهدی اول زمینۀ حکومت و انقلاب امام عصر (ع) را فراهم میکند و بعد از امام عصر (ع) تشریف میآورند. لذا در بعضی مواقع گفتهاند: الحجة، الحجة ابن الحسن، گاهی اسم صریح آوردهاند؛ محمد بن الحسن، گاهی میگویند فردی از اولاد حسن.
بنابراین احمد الحسن نام مقدس یمانی و قائم آل محمد است. «احمد» نام خودش، «الحسن» نام جدش که در آغاز بهعنوان ستایش اخلاق نیکوی ایشان و حُسن خُلقشان به ایشان نسبت داده شده بود. (همانطور که به امام حسن مجتبی و امام حسین (ع) میگفتند) است.
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More