واضح است که حرمت کعبه به امام و حجت زمانش است. آنان که حسین علیهالسلام را همراهی نکردند هرچقدر هم به سمت خانۀ سنگی حرکت کنند، غیر از پرستش سنگ، چیز دیگری از خود بروز ندادهاند.
مسجدالحرام همان حجت زمان توست که باید او را بشناسی و به سمتش حرکت کنی و اعتراف به کوتاهی در حقش را داشته باشی.
پرسش زیر و پاسخی از کلام یمانی و فرستاده امام مهدی علیهالسلام گویای این حقیقت گرانبها خواهد بود.
چرا هنگامیکه لشکر ابرهۀ حبشی میخواست کعبه را ویران کند با سنگ سجیل سنگسار شد؛ اما زمانی که لشکر امویان قصد داشتند خانۀ کعبه را منهدم کنند سنگسار نشدند؟! تا آنجا که منجنیق بر کعبه نهادند و بیتالحرام تخریب شد.
«بیتاللهالحرام (کعبه) حرمتی دارد و فرشتگان، این خانه را از تجاوزگری حفاظت میکنند. این محافظتِ معجزهوار، همیشه به وقوع نمیپیوندد؛ بلکه هنگامی اتفاق میافتد که مردم از این معجزه بهرهمند شوند و از آن پند گیرند و بهسبب آن، به راه مستقیم هدایت شوند؛ اما اگر انسانها قسیالقلب باشند و با هشدارها و عقوبتها و مجازات الهی یا آیات روشن خداوندی موعظه نشوند، منعکردن آنها از عصیان و طغیان و تکبر و نیز بازداشتن اجباری آنها از راه جهنم، معنایی نخواهد داشت و چنین چیزی با وضعیت امتحان و آزمایشکردن انسان بر این زمین منافات دارد.
حسین (ع) در خطبهاش این مطلب را برای آنها توضیح داد که پس از کشتن او، آنها از هیچ هتک حرمتی ابا نخواهند داشت یا از پایمالکردن آن هیچ واهمهای به خود راه نخواهند داد. بااینحال هنگامیکه لشکر یزید (لعنهالله) از مدینه بهسوی کعبه رهسپار شد، آن ملعون (مسلم بن عقبه) فرماندۀ لشکر اموی جان باخت ولی مردم بازنایستادند؛ بلکه با فرماندهی حُصین بن نُمیر سکونی به پیشروی ادامه دادند تا کار به کوبیدن کعبه با منجنیق و کشتن ابنزبیر در حرم منتهی شد.
مهمترین علت رخدادن این نشانه یا تأخیر آن، بهرهمندشدن مردم از آن، هدایتشدنشان بهسبب آن و پندگرفتن، یا غفلتورزیدنشان از آن و تکیهکردن آنها به ماده و بازگردانیدن تمام اسباب و مسببات به آن است».(متشابهات جلد۲، پرسش ۳۹)
با ما همراه باشید در کمپین #حج_با_امام_زمان
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More