دانلود کتاب تفسیر آیهای از سوره یونس
گاها تصور می شود که تفسیر قران امر ساده ای است که با تحصیل علوم دینی طی چند سال میتوان به راحتی به آن دست یافت. ولی حقیقت چیز دیگری است. وقتی که پای تفسیر قائم آل محمد سید احمد الحسن یمانی می نشینیم متوجه می شویم که حتی یک آیه از قران هم میتواند تفسیری به اندازه ی یک کتاب داشته باشد و تنها این کتاب پایان تفسیر آن آیه نخواهد بود.
کتابی که پیش روی شماست به بررسی واقعه ای که بر فرعون رخ داد و باعث غرق شدن او شد می پردازد. سوالات بسیاری در این زمینه وجود دارد که افرادی که خود را مفسر قرآن میخوانند از پاسخ به آن وا مانده اند. اگر شما نیز به دنبال پاسخ سوالات زیر هستید به شما خواندن این کتاب از سید احمد الحسن را توصیه میکنیم.
ایمان چه درجاتی دارد؟
معجزه ی قاهره چیست؟
آیا میتوان فردی را اجبار به ایمان کرد؟
چرا ایمان فرعون در میان دریا پذیرفته نشد؟
تفاوت معجزه ی قاهره با معجزه ی غیر قاهره در چیست؟
آیا فرعون پیش از غرق شدن ایمان آورد یا در حین غرق شدن؟
تفاوت ایمان آوردن به غیب و ایمان آوردن به ماده در چیست؟
بسیار مهم است که تفسیر قران را از اهل آن بگیریم و خود و دیگران را از تفسیر به رای قران بر حذر داریم.
مرحوم مجلسى به نقل از تفسیر عیّاشى از هشام بن سالم از امام صادق (ع) نقل می کند: «کسى که قرآن را به رأى خود تفسیر کند و نتیجه درستى نیز به دست آورد مأجور نیست(اجری ندارد) و اگر به نتیجه خطا برسد، گناه آن را بر دوش می گیرد»
(10) (مجلسى، ج92، ص110).
ابو عیسى ترمذى و ابو داود سجستانى به نقل از جندب بن عبداللّه از پیامبر اکرم (ص) آورده اند: «کسى که در کتاب خداوند به رأى خود سخنى بگوید و به نتیجه درستى هم برسد، خطاکار است»
(ترمذى، ج5، ص200).
در دو حدیث بالا مشاهده میکنیم که حتی اگر تفسیر درستی را نیز از قران ارایه دهیم اجر و پاداشی نداریم و گناهکار می شویم و اگر به خطا تفسیر کنیم بازهم گناهکار خواهیم بود. حال باید دید اصلا امکان تفسیر درست قران بدون مراجعه به اهل آن یعنی آل محمد وجود دارد یا خیر؟
شیخ صدوق به سند خود از أبى صلت هروى نقل می کند که امام رضا (ع) به علىّ بن محمد بن الجهم فرمود: «تقواى الهى پیشه کن و کتاب خداوند را به رأى خود تأویل مکن؛ چرا که خداوند می فرماید: تأویل آن را جز خدا و راسخان در علم کسى نمی داند»
(عیون اخبار الرضا علیهالسلام ، ج1، ص192).
در حدیث بالا نیز مشاهده میکنیم که علم تفسیر قران را تنها خداوند و راسخون در علم دارند. اما آیا ما میتوانیم جزو راسخون در علم باشیم؟
امام صادق علیه السلام فرمود:« مائیم راسخون در علم و ما تأویل قرآن را مى دانیم.»
اصول كافى جلد 1 صفحه: 308 روایت: 1
پس راسخون در علم همان حجت های الهی و معصوم هستند که خداوند از طریق نص آنها را به ما معرفی میکند
دانلود کتاب تفسیر آیهای از سوره یونس
عیسی به آمدن مدعیان دروغین بسیاری هشدار داده است، اما نگفته هر مدعیِ پساز او کذاب است. به قلم: متیاس… Read More
مصیبت برتر قسمت دوم به قلم: نازنین زینب احمدی مقدمه در بخش پیشین این مجموعه، با تکیه بر اهمیتی که… Read More
گفتوگوی داستانی دربارۀ دعوت فرستادۀ عیسای مسیح (قسمت دوم) به قلم: متیاس الیاس از پیشنهادِ رفتن نزد کشیش استقبال کرد… Read More
به قلم: شیث کشاورز امروزه نظریه تکامل (فرگشت) نظریهای است که در جامعۀ علمی، بهطور گسترده بهعنوان توضیحی کاملاً… Read More
پاسخ به تئوفان اعترافکننده | قسمت چهارم به قلم: ارمیا خطیب • پیشگفتار در قسمت پیشین به سه ادعای تئوفانس… Read More
وظیفۀ مؤمنان در قبال رؤیا در پیشگاه فرستادۀ الهی به قلم: نوردخت مهدوی مقدمه رؤیا، سفری شیرین و روحانی است… Read More